Poletna akcija SIGMA Cashback: še nikoli lažje do novega SIGMA objektiva

Poletna akcija SIGMA Cashback

Poletna akcija SIGMA Cashback: še nikoli lažje do novega SIGMA objektiva

Poletje redko obljublja toliko kot letos! Najnovejša poletna akcija SIGMA Cashback vam omogoča vračilo denarja za kar 27 prvorazrednih objektivov. Gre za najsodobnejše brezzrcalne objektive v priljubljenih razponih od 17 pa do 90 mm, pri čemer so dostopni tudi zoom in prime objektivi. Poleg par objektivov Art je večina ponudbe del linije Contemporary, ki jo odlikujeta kompaktnost in visoka optična kakovost, kar hkrati pomeni, da jih boste brez težav vzeli s sabo na svoje naslednje potovanje. Preverite, kdaj in pod kakšnimi pogoji lahko uveljavljate vračilo denarja in kateri objektivi so vključeni v akcijo!

Poletna akcija SIGMA Cashback vključuje kar 27 objektivov

Ponudbo objektivov SIGMA, ki so del poletne akcije SIGMA Cashback, lahko razdelimo v več skupin. Prvi so F2.8 zoom objektivi. Mednje spadajo SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art v E-mount in L-mount različici ter nekoliko kompaktnejša SIGMA 28-70mm DG DN Contemporary, širokokotna SIGMA 16-28mm F2.8 DG DN Contemporary ter priljubljen crop-sensor standardni zoom, SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN Contemporary za E-mount, L-mount in Fujifilm X Mount fotoaparate.

Drugo skupino tvorijo širokokotni Contemporary prime objektivi iz I serije v E-mount in L-mount različicah. Te odlikujejo kompaktne dimenzije, majhna teža in vrhunska kakovost izdelave. Mednje spadajo:

V tretji skupini najdete standardne in kratke telefoto Contemporary prime objektive iz I serije za E-mount in L-mount fotoaparate. Povsem kovinska konstrukcija, natančno rokovanje in vrhunska optična kakovost zagotavljajo popolno izbiro za vse fotografe, ki cenijo možnost in svobodo izražanja, ki jim jih ti zagotavljajo, medtem ko so pika na i vseh naštetih lastnosti še skromne dimenzije. Na izbiro so vam tako:

Prepričani smo, da bo med temi odličnimi možnostmi vsakdo našel kaj zase.

Kdo lahko sodeluje?

Sodelujejo lahko vsi, ki od 15. junija do 31. julija 2023 kupijo objektiv pri pooblaščenih trgovcih SIGMA s seznama na koncu tega članka.

Kupci se morajo preprosto registrirati za akcijo SIGMA Cashback na tem spletnem mestu v predvidenem roku oziroma najpozneje do 15. septembra 2023.

Kako visoki so zneski vračila v akciji SIGMA Cashback?

Znesek je odvisen od izbranega objektiva in se giblje od 50,00 do 120,00 evrov. Točen znesek vračila za objektiv preverite tukaj. Vračilo je mogoče izključno za izbrane objektive v navedenem obdobju, ki so registrirani najpozneje do 15. septembra 2023.

Kako se lahko registriram?

Po nakupu objektiva kliknite to povezavo in se prijavite na poletno akcijo SIGMA Cachback 2023. Za prijavo boste potrebovali:

  • kopijo (fotografijo) garancijske kartice z žigom trgovca,
  • kopijo (fotografijo) računa,
  • serijsko številko objektiva,
  • ime trgovca,
  • ime izdelka,
  • datum nakupa,
  • e-poštni naslov,
  • IBAN bančnega računa, na katerega želite prejeti vračilo denarja.

Ko vnesete vse zahtevane podatke in če vaš objektiv izpolnjuje vse pogoje, boste lahko uveljavili vračilo v višini, ki je odvisna od kupljenega objektiva. O veljavnosti zahteve za vračilo boste obveščeni po e-pošti v nekaj delovnih dneh od izpolnitve obrazca (takoj ko preverimo vnesene podatke).

Prek istega obrazca boste lahko samodejno posredovali zahtevo tudi za podaljšano garancijo za dodatni dve leti. Tako bo vaš objektiv zaščiten z garancijo v skupnem trajanju pet let.

*Poletno akcijo SIGMA Cashback 2023 lahko vsak kupec uveljavi enkrat za vsak model, skupno za nakup največ štirih objektivov.

Kako poteka postopek vračila denarja in kdaj ga lahko pričakujem?

Ko bo odobreno vračilo vaših sredstev, boste po e-pošti prejeli obvestilo Solusa, pooblaščenega distributerja znamke SIGMA, in sicer na e-poštni naslov, ki ste ga navedli ob prijavi. Nato bo odobren znesek nakazan na vaš bančni račun. Enostavno! Postopek običajno traja od 45 do 60 dni. Priporočamo vam torej, da svoj objektiv po nakupu prijavite čim prej.

Seznam trgovcev, ki sodelujejo v akciji SIGMA Cashback (po abecednem redu):

Slovenija

A.C.S. https://acssony.si/

Beseničar https://trgovina.besenicar.si/

Fotospecialisti https://foto-shop.si/

Hrvaška

Aviteh https://www.aviteh.hr/

Canosa https://www.canosa.com.hr/

Prizma https://prizma-foto.hr/

Srbija

Elfotiks https://fotodiskont.rs/

BM FOCUS https://www.bmfocus.rs/

Josipović https://josipovic.rs/

PCFOTO https://pcfoto.biz/

Share this post