Čaka vas nov nagradni natečaj – SIGMA Spring Spectrum! Preverite, kako lahko sodelujete.

SIGMA Spring Spectrum
Category: Novosti Tags: , ,

Čaka vas nov nagradni natečaj – SIGMA Spring Spectrum! Preverite, kako lahko sodelujete.

Živahne barve in toplejše vreme so nas izvabili iz hiše ter prebudili našo ustvarjalnost – in v takšnem okolju se je ustvarjanju čudovitih slik res težko upreti! Prav zato vas vabimo, da nam pokažete celoten spekter pomladi skozi svoje objektive Sigma in sodelujete v velikem nagradnem natečaju SIGMA Spring Spectrum. Pokažite nam, kaj pomlad pomeni vam! Od spomladanskih portretov, makro fotografije flore in favne, potovalnih snapshotov do božanstvene pokrajine ali zaraslih vaških poti – izbira je vaša. Najboljša fotografija po izbiri naše komisije bo osvojila dragoceno nagrado: brezzrcalni fotoaparat polnega formata SIGMA fp.

Kako lahko sodelujem v nagradnem natečaju »SIGMA Spring Spectrum«?

Pravila sodelovanja v nagradnem natečaju so precej enostavna, podrobnosti pa lahko najdete tukaj. Najpomembneje je, da ste ustvarjalni s svojim fotoaparatom ali objektivom SIGMA in svoje navdihujoče izdelke objavite na Instagramu s ključnikom #sigmaspringspectrum. Tema nagradnega natečaja je pokazati čare tega letnega časa. Presenetite nas s svojo izbiro in pristnim izrazom. A pozor! Upoštevali bomo samo objave, objavljene od 15. maja do 21. junija 2021.

Kako sodelovati? Sledite tem trem enostavnim korakom:

  1. Objavite svojo fotografijo s ključnikom #sigmaspringspectrum na svojem Instagram profilu. Pravila so enostavna: dovoljena je samo ena objava na dan in ena fotografija na objavo.
  2. Zberite več kot 100 všečkov na Instagram objavi do najpozneje 25. junija in uvrstili se boste v ožji izbor.
  3. Sodelujete lahko tudi z več fotografijami, če izpolnjujete pogoje. S tem boste povečali verjetnost, da vas izberemo. Preprosto ponovite koraka 1 in 2.

Ko zberemo vse objave, bo naša strokovna komisija skrbno pregledala vse izdelke in po potrebi kandidate iz ožjega izbora zaprosila za fotografije, preden bo izbrala zmagovalca. Do 10. julija 2021 bomo objavili rezultate in zmagovalce, ki so osvojili dragocene nagrade.

Revolucionarna in kompaktna SIGMA fp kot privlačna prva nagrada

Zmagovalcu natečaja bo pripadla izjemno dragocena nagrada: nova SIGMA fp in pogodba o sodelovanju, s katero bo ta postal SIGMIN ambasador in pridobil pravico do dodatnih ugodnosti!

Glavna nagrada, SIGMA fp, najlažji in najmanjši brezzrcalni fotoaparat polnega formata na svetu. Najbolj ga obožujejo neodvisni filmarji, potovalni blogerji, ulični fotografi in fotonovinarji, enako priljubljen pa je tudi med vsemi zaljubljenci v napredne možnosti in vrhunsko zasnovo. O tem pričata tudi prejeti prestižni nagradi Red Dot Design Award in TIPA Award 2020. Nedavna posodobitev vdelane programske opreme z zanimivimi možnostmi, kot je ustvarjanje cinemagraphov v fotoaparatu ali snemanje ProRes Raw in BlackMagic Raw prek HDMI-ja, je samo še povečala njegovo privlačnost. Več o tem, kaj vse SIGMA fp ponuja, najdete tukaj.

Podelili bomo tudi nagrado za drugo in tretje mesto v obliki dragocene in uporabne dodatne foto opreme. Vse fotografije, ki se bodo uvrstile med prvih deset, bomo z imeni avtorjev objavili na portalih in družbenih omrežjih SIGME.

Nagradni natečaj se je že uradno začel. Veselimo se vaših izdelkov!

Share this post