Kaj je SPC – Sigma Pro Center?

Kaj je Sigma Pro Center? Sigma Pro Centri ali SPC-ji so mreža Sigminih centrov odličnosti, ki omogočajo uporabnikom fotografske opreme posebno izkušnjo in izjemne standarde storitev.

Preizkusite, si izposodite in izberite

V Sigma Pro Centru lahko kadar koli preizkusite, najamete in kupite izbrane objektive. Neprimerljiva izkušnja uporabe objektivov Sigma je v SPC-jih na voljo ob svetovanju vrhunskih profesionalcev in poznavalcev rešitev Sigma ter tehnični podpori.

Zakaj Sigma Pro Centri?

Sigma Pro Centri so nastali na podlagi podobnih centrov v največjih središčih na svetu, ki so sčasoma postali standard na področju izkušenj z uporabo izdelkov Sigma. Takšen koncept je bil nato prilagojen potrebam in navadam uporabnikov v Srednji in Jugovzhodni Evropi. Prepričani ste lahko, da bo vaša izkušnja visokokakovostna ne glede na Sigma Pro Center, ki ga boste obiskali.

V SPC-jih po svetu lahko enostavno preizkusite celo vrsto objektivov z različnimi mounti ali jih za nekaj časa najamete ob dostopnih cenah. Ta možnost je izjemno praktična, saj se lahko tako vsak fotograf prepriča glede načina uporabe, kakovosti in izplačljivosti potencialne naložbe.

V trgovinah z oznako Sigma Pro Center ste lahko prepričani, da bodo tisti, ki najbolje poznajo naše objektive, vašim željam skrbno prisluhnili in vam ponudili nasvet.

Komu so namenjeni?

Sigma Pro Centri so namenjeni vsem, ki želijo:

  • objektiv preizkusiti na samem mestu pred nakupom;
  • objektiv za nekaj časa najeti brez obveznosti nakupa;
  • objektiv kupiti pri preverjenem trgovcu, ki nosi oznako Sigma Pro Centra in pri katerem so lahko prepričani, da bodo lahko poleg ostalih zagotovljenih predpogojev uveljavili pravico do redne in tudi podaljšane garancije ob registraciji izdelkov na spletnem mestu.

V Sigma Pro Centru lahko izveste vse relevantne informacije o Sigminih objektivih.

Profesionalni uporabniki lahko najamejo vrhunski objektiv, ki ga potrebujejo samo za posebno priložnost, ali pa objektiv preizkusijo, preden sprejmejo končno odločitev in se odločijo za novo naložbo.

Navdušenci lahko raziščejo nove možnosti fotografije ob uporabi profesionalnih objektivov. Poleg tega lahko vsi fotografi sodelujejo v različnih dogodkih, ki jih organizirajo Sigma Pro Centri, na primer na različnih izobraževalnih delavnicah ali predstavitvah objektivov, kjer lahko nove objektive tudi preizkusijo. Na ta način imajo Sigma Pro Centri tudi svojo izobraževalno funkcijo in širijo ljubezen do fotografije, edinstvenega jezika, ki ga govori na milijone ljudi po svetu.

Kako prepoznati Sigma Pro Center?

Sigma Pro Center boste najlažje prepoznali po logotipu, ki ga dobijo samo tisti prodajalci, ki spoštujejo najvišje standarde kakovosti, ki jih zahteva Sigma. Prepričani ste lahko, da boste v objektih z oznako Sigma Pro Centra doživeli prav posebno Sigma izkušnjo.

Sigma Pro Center logo