45mm F2.8 DG DN Contemporary

Ta štiriinpetdesetica za brezzrcalne fotoaparate polnega formata bo vaš popoln vsakodnevni spremljevalec. SIGMA 45mm F2.8 DG DN je s svojim kompaktnim ter vrhunskim objektivom, ki je tako lahek, da ga imate lahko vedno s sabo, idealni predstavnik linije Contemporary, ki »želi doseči optimalno ravnovesje« med enostavno prenosljivostjo in visoko učinkovitostjo.

– 8 elementov v 7 skupinah,

– obroček za ročno spreminjanje odprtosti zaslonke,

– gumb AF/MF,

– diafragma z 7 ploščicami za mehek in zaokrožen bokeh,

– zasnova, ki zmanjša odseve in ghosting,

– velikost filtra: 55 mm

– dostopen za E-mount in L-mount

– izjemno kompakten, težek samo 215 g (z L-mountom),

– najmanjša razdalja ostrenja 24 cm.

Description

Začetek nove ere. Nova SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary je prvi objektiv za brezzrcalne objektive polnega formata iz linije Contemporary. Skladno s svojo filozofijo kombinacijo kompaktnosti in zmogljivosti popolno uteleša v objektivu, ki ga boste želeli vedno imeti pri roki. Njegov čudovito izražen učinek bokeh z mehkim in nizkim kontrastom je naraven in prijazen do oči. Zaradi najmanjše 24-cm fokusne oddaljenosti je njegova uporaba v vsakodnevnih situacijah povsem enostavna.

Hitro in tekoče samodejno ostrenje in ergonomsko ročno ostrenje

Hitro, tiho in tekoče samodejno ostrenje je ena od najpomembnejših zahtev pri objektivih, ki jih uporabljate vsak dan. Ta SIGMA se za optimalno delovanje ročnega ostrenja ponaša s koračnim motorjem, združljiva pa je tudi z video samodejnim ostrenjem in funkcijo Face/Eye Detection AF. Za tiste, ki želijo imeti večji nadzor, je tu tudi kolesce za ročno ostrenje z odlično ergonomijo in ustreznim momentom za vrhunsko natančnost.

Izrazite se s čudovitim bokehom

SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary je razvita ob posebni osredotočenosti na bokeh in nadzor sferične aberacije. Tako je omogočen velik bokeh pred in za subjektom snemanja, medtem ko zadnji bokeh ob območju, ki je v fokusu, ustvarja gradient proti mehki zameglitvi. Objektiv hkrati omehča periferni del zamegljenih fotografij, prepreči dvojne linije bokeha ter poveča tridimenzionalni vtis subjekta.
Združljivost s tehnologijo Lens Aberration Correction pomeni, da se lahko korekcije periferne osvetlitve, kromatske aberacije, distorzij in drugih vidikov izvedejo znotraj ohišja fotoaparata. S tem ta objektiv še dodatno izboljša kakovost vaših fotografij.

SIGMA 45mm F2.8 Contemporary je kot ustvarjen za vsakodnevno uporabo

Pri zasnovi tega objektiva je SIGMA veliko pozornosti namenila praktičnosti in uporabnosti. Prav zato petinštiridesetica vključuje posebno tesnjenje proti prahu in škropljenju na mountu objektiva ter ohišje z deležem kovine, ki omogoča izjemno trajnost. V notranjosti Sigmin premaz Super Multi-Layer zmanjša odseve svetlobe (flare in ghosting) ter tako omogoča ostre in visokokontrastne fotografije, vedno ko si to zaželite. Senčilo objektiva z deležem aluminija zagotavlja visoko trdnost in odpornost proti zunanjim vplivom.

Additional information

Odprtino objektiva

Mount

,

Goriščna razdalja