Podaljšana garancija: kako pridobiti pravico do dodatnih 3 let garancije?

Zahvaljujemo se vam za nakup izdelka SIGMA prek naših pooblaščenih prodajnih zastopnikov. Podjetje Solus d.o.o. ima kot pooblaščeni distributer znamke SIGMA prodajne zastopnike na Hrvaškem, v Srbiji, Sloveniji, BiH, Severni Makedoniji, Črni gori, Kosovu in Albaniji. SIGMA Corporation je največji neodvisni prodajalec objektivov na svetu, ki z večdesetletno tradicijo zagotavljanja vrhunske kakovosti in inovacij počne vse, da bi upravičil vaše zaupanje. S standardnima dvema letoma garancije za vrhunske izdelke Sigma, ki ju prejmete ob nakupu, lahko za izdelke, kupljene v navedenih državah prek pooblaščenih prodajnih zastopnikov znamke SIGMA, pridobite tudi garancijo, podaljšano za dodatna tri leta.

Podaljšana garancija: prednosti za vas

Podaljšana garancija vključuje naslednje prednosti:

  1. Zaščita vaše investicije. Vaši izdelki SIGMA bodo z garancijo ostali zaščiteni daljše obdobje, v katerem lahko uživate v njihovih vrhunskih lastnostih.
  2. Zagotovilo izvora izdelka. Z nakupom izdelka Sigma prek pooblaščenih prodajnih zastopnikov ste lahko prepričani, da gre za originalni izdelek znamke SIGMA. Izdelki SIGMA so izdelani na Japonskem in nosijo oznako »Made in Aizu«, ki zagotavlja preverjeno kakovost.
  3. Specializirana podpora. Uporabnikom izdelkov SIGMA želimo pomagati z odgovori na vprašanja in pošiljanjem e-glasila, prek katerega ste lahko obveščeni o vseh akcijah in ugodnostih, ki vam jih pripravljamo.

Koraki za pridobitev pravice do podaljšane garancije

Od pridobitve pravice do dodatnih treh let garancije vas deli samo nekaj enostavnih korakov. Najprej se morate registrirati se na naši spletni strani prek registracijskega vmesnika, ki je na voljo na tem naslovu. Po registraciji izberite možnost Zahtevek za podaljšano garancijo. Da bi vas kot kupca izdelka SIGMA zaščitili, pri tem zbiramo osnovne uporabniške podatke skladno z našo Politiko o zasebnosti. Poslati morate nekaj od naslednjega: izpolnjen garancijski list, potrdilo o plačilu ali račun. Na istem mestu se lahko prijavite tudi na naše e-novice z akcijami, obvestili in ugodnostmi za izdelke SIGMA.

Ko potrdimo vaše podatke, vam bomo poslali ustrezen certifikat za podaljšano garancijo, s katerim pridobite pravico do dodatnih 3 let garancije. Poslali ga bomo na e-naslov, ki ga boste navedli pri izpolnitvi Zahtevka za podaljšano garancijo. S tem dokumentom lahko uveljavljate svoje pravice med trajanjem podaljšane garancije. Ponudnik podaljšane garancije je pooblaščeni distributer znamke SIGMA, Solus d.o.o.

Imate še kakšno vprašanje? Obrnite se na nas po e-pošti, telefonu ali navadni pošti prek naših podatkov za stik.