MADE IN AIZU

Vsi izdelki z oznako SIGMA, ki se nahajajo na policah, so izdelani v tovarni v japonski regiji Aizu, zaradi česar tudi ponosno nosijo oznako Made in Aizu. Raziščite edinstveno 50-letno tradicijo.

PREBERITE VEČ

SIGMA SEIN

SEIN je revija, ki izhaja vsake tri mesece in jo izdajamo od leta 2014. Njeno ime izvira iz nemške besede »biti«, saj sta fotoaparat in objektiv tisto, kar je najbližje človeškim čustvom, človeški biti.

PREBERITE VEČ

NAVDIH

Vaš svež odmerek navdihujočih fotografskih utrinkov.

Potovalna fotografija z Evo zu Beck in dvema vrhunskima SIGMINA objektivoma

Robert Pljuščec piše o svojem potovanju in snemanju s poljsko vplivnico in svetovno popotnico, Evo zu Beck. Snemala sta v oljčnih nasadih Istre ter planinarila po Zavižanu, Robert pa je pri tem preizkušal in primerjal dva SIGMINA objektiva za brezzrcalna in DSLR-telesa.

Objektiv, zaradi katerega sem boljši fotograf: SIGMA 24-35mm F2 DG HSM Art

»Vsa tehnika sveta ne more nadomestiti nesposobnosti opažanja,« je citat Elliotta Erwitta, ki je našemu gostujočemu avtorju, Robertu Pljuščecu, še posebej blizu. No, kljub temu pa Robert vseeno trdi, da je prav zaradi nekega posebnega objektiva danes boljši fotograf. Potopite se v čudežni svet njegovih fotografij!

Fiksna številka 35: nepričakovana svoboda

Petek dopoldne, v studiu je treba postoriti še tisoč in eno stvar, sledita pakiranje in pot proti morju. Tokratna destinacija: Brioni. Tja grem prvič. S čim manj prtljage. Večji del prostora zasede že fotoaparat. Pa en majhen objektiv potrebujem za zraven, takšnega, ki zmore veliko, a zahteva malo prostora.

NOVOSTI

Novice iz sveta Sigma.

SIGMA 28-45mm F1.8 DG DN | Art – prvi F1.8 brezzrcalni zoom objektiv polnega formata na svetu*

SIGMA 28-45 mm F1.8 DG DN | Art je prvi zoom objektiv polnega formata na svetu s konstantno največjo zaslonko F1,8, ki zagotavlja ostrino in jasnost, primerljivo s fiksnim objektivom. Prej znan kot pionir edinstvenih zoom objektivov z veliko zaslonko, vključno s SIGMA 18-35mm F1.8 DC HSM | Art in SIGMA 24-35mm F2 DG HSM […]

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art – Evolucija Klasika

24-70mm F2.8 Art, evolucija na vseh ravneh: Učinkovitost prikaza, funkcionalnost in prenosljivost. SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art je vodilni objektiv podjetja SIGMA, ki se je od prejšnjega modela bistveno razvil z vključevanjem najnaprednejših tehnologij SIGMA, ki so na voljo od oblikovanja do proizvodnje. V primerjavi s prejšnjim SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | […]

SIGMA napoveduje lansiranje zamenljivih objektivov za Canonov RF mount

SIGMA Corporation (izvršni direktor: Kazuto Yamaki) z veseljem napoveduje prihajajočo predstavitev zamenljivih objektivov za sistem Canon RF Mount. Ta dodatna oprema omogoča uporabnikom, da uživajo v visoko zmogljivih in visokokakovostnih objektivih SIGMA v originalnem bajonetu na njihovem sistemu Canon RF Mount.   Napovedani izdelki Za podrobnejše informacije o izdelku glejte spodnjo povezavo.   [ Predstavitev […]