SIGMA Cashback 2022 – to jesen vam povrnemo denar za E-mount objektive!

SIGMA CASHBACK 2022.
Category: Novosti Tags: , , ,

SIGMA Cashback 2022 – to jesen vam povrnemo denar za E-mount objektive!

E-mount objektivi niso bili še nikoli dostopnejši kot to jesen! Prihaja nova akcija SIGMA Cashback 2022, prek katere lahko dobite povrnjeno med 100 EUR in 200 EUR za izbrane SIGMA E-mount objektive. Akcija velja za objektive, kupljene od 1. oktobra do 30. novembra 2022. Preverite, kako lahko uveljavljate to vračilo in kateri objektivi SIGMA ter trgovine so vključeni v akcijo.

Kateri objektivi so vključeni v akcijo SIGMA Cashback 2022?

V akciji SIGMA Cashback 2022 je na voljo kar šest vrhunskih objektivov polnega formata. Najprej je tu izjemno hvaljena SIGMA 85mm F1.4 DG DN Art. Ta kratki telefoto objektiv z veliko odprtino zaslonke in izjemno ostrino je priljubljena izbira za fotografiranje portretov. Preostalih pet objektivov so tipa zoom in obsegajo zelo širok razpon od 14 mm pa vse do 600 mm, kar pomeni, da bo lahko v tokratni ponudbi prav vsakdo našel pravi zoom zase.

Za začetek je tu SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN Art za tiste, ki potrebujejo širokokotni razpon in vrhunsko kakovost slike ter svetlo odprtino zaslonke – popolno za fotografiranje pokrajin in arhitekture ali astrofotografijo. Za vse, ki iščejo vsestranskost v enem zmogljivem objektivu, ki ga bodo ves čas uporabljali, je tu SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art, ki bo zadovoljila široko paleto potreb ob znani kakovosti Art in kremastem bokeh učinku. Kot alternativa za tiste, ki jim veliko pomeni kompaktnost, a pri tem ne želijo žrtvovati kakovosti, je tu SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN Contemporary. Zahvaljujoč nekoliko manjšemu razponu v širokem kotu in najnovejšim tehnologijam ter teži, ki znaša manj kot 500 gramov, bo popolna izbira za vse, ki želijo uporabljati F2.8 odprtino zaslonke z najmanjšo težo.

Kar zadeva telefoto razpon, ponuja SIGMA Cashback 2022 kar dva odlična telefoto objektiva. Prvi je SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS Contemporary, zelo kompaktna rešitev z močno optično stabilizacijo, odličnimi optičnimi lastnostmi in močnim učinkom kompresije. Z dodatnimi SIGMA telekonverterji je mogoče razpon podaljšati tudi do dvakrat. Druga možnost je SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS Sports: brezkompromisni superzoom za vse, ki želijo fotografirati šport, dogajanje, živali med gibanjem ali oddaljene podrobnosti. Njena trpežnost, prilagodljivost funkcionalnosti in priključek za tripod so trije razlogi, zaradi katerih so nad njo navdušeni tudi najzahtevnejši sladokusci.

Kdo lahko sodeluje?

Sodelujejo lahko vsi, ki od 1. oktobra do 30. novembra 2022 kupijo objektiv pri pooblaščenih trgovcih SIGMA; seznam najdete na koncu. Kupci se morajo registrirati za akcijo SIGMA Cashback na tem spletnem mestu v predvidenem roku.

Koliko znaša SIGMA Cashback?

Znesek je odvisen od izbranega objektiva in se giblje od 100 EUR do 200 EUR; točen znesek vračila na objektiv preverite tukaj:

SIGMA 85mm F1.4 DG DN Art – 100 EUR

SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN Art – 200 EUR

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art – 100 EUR

SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN Contemporary – 100 EUR

SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN Contemporary – 100 EUR

SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN Sports – 200 EUR

Dostopen je izključno za izbrane objektive v navedenem obdobju, ki so registrirani v največ 30 dneh od datuma nakupa.

Kako se lahko registriram za SIGMA Cashback 2022?

Po nakupu objektiva se najprej registrirajte na našem spletnem mestu. Ko se prijavite, v meniju izberite Zahteva za podaljšano garancijo. Za to boste potrebovali kopijo (fotografijo) garancijske knjižice z žigom trgovca, kopijo (fotografijo) računa, serijsko številko objektiva, ime trgovca, ime izdelka in datum nakupa. Ko vnesete vse zahtevane podatke, lahko, če vaš objektiv izpolnjuje vse pogoje, izkoristite tudi podaljšano garancijo za dodatni 2 leti (skupno 5 let garancije) in Cashback v višini, ki je odvisna od kupljenega objektiva. O rezultatu zahteve za Cashback boste obveščeni po e-pošti v nekaj delovnih dneh od izpolnitve obrazca (takoj ko preverimo vnesene podatke).

*SIGMA Cashback 2022 lahko vsak kupec uveljavlja enkrat za vsak model, skupno za nakup največ 6 objektivov.

Kako poteka postopek pridobitve cashbacka in kdaj ga lahko pričakujem?

Ko bo odobreno vračilo vaših sredstev, boste po e-pošti prejeli obvestilo trgovca. Po tem boste lahko prejeli svoj SIGMA Cashback glede na način vračila, ki ga omogoča trgovec, pri katerem ste kupili objektiv. Postopek običajno traja od 45 do 60 dni.

Seznam trgovcev, ki sodelujejo v akciji SIGMA Cashback:

Slovenija

A.C.S.

Beseničar

Fotospecialisti

Infocona

Hrvaška

Aviteh

Canosa

Kodak

Prizma

Srbija

Elfotiks

BM FOCUS

Josipović

PCFOTO

Makedonija

Pix Plus

Share this post