Spomladanska SIGMA Cashback akcija: uveljavite vračilo denarja za vrsto vrhunskih objektivov

Spomladanska SIGMA Cashback akcija

Spomladanska SIGMA Cashback akcija: uveljavite vračilo denarja za vrsto vrhunskih objektivov

Po številnih zanimivih novostih iz SIGMINE ponudbe, za katere ste lahko v zadnjem času slišali, je zdaj na vrsti še spomladanska SIGMA Cashback akcija. Posnemite čudovite fotografije rož, živali in spomladanskih motivov z vrhunskimi makro in telefoto objektivi, ki so vključeno v tokratno akcijo. Izbrani objektivi so L-mount, Sony E-mount in Canon EF-mount, med katerimi bodo lahko številni fotografski navdušenci in profesionalci zagotovo našli nekaj zase. Preverite trajanje akcije in dostopne objektive ter koliko znaša vračilo in kako ga lahko uveljavite!

Kateri objektivi so vključeni v spomladansko SIGMA Cashback akcijo?

Spomladanska SIGMA Cashback akcija 2023 vključuje štiri vrhunske objektive polnega formata z več možnostmi mounta. Najprej je tu SIGMA 105mm F2.8 DG DN MACRO Art, objektiv, zasnovan ekskluzivno za brezzrcalne fotoaparate polnega formata. Njegova najsodobnejša optična zasnova zagotavlja izjemno ostrino slike na vseh razdaljah od subjekta: od ekstremnih posnetkov od blizu pa vse do neskončnosti. Poleg tega omogoča izjemno natančno renderiranje in zvestobo barv z naravnim in mehkim bokeh učinkom ter kar najmanjši ghosting in odseve. Z njegovo pomočjo bo postalo odkrivanje lepot rož, žuželk in vsakodnevnih predmetov povsem nova in osvežujoča ustvarjalna izkušnja.

Drugi makro objektiv, vključen v to ponudbo, je SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO Art, kratki telefoto makro objektiv za najzahtevnejše uporabnike. In medtem ko večja 105. zasije med fotografiranjem narave, je kompaktnejša 70mm SIGMA popolna za fotografiranje izdelkov, hrane in vseh situacij, ko se želite subjektu kar najbolj približati. Optična kakovost tega objektiva je širše znana zaradi zelo visoke ločljivosti, ostrine pri največji odprtini zaslonke ter odličnega mikro kontrasta. SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO Art je v tej ponudbi na voljo za L-mount, E-mount in EF-mount fotoaparate.

Kar zadeva telefoto razpon, spomladanska SIGMA Cashback akcija 2023 ponuja kar dva super telefoto objektiva. Prvi je SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS Contemporary, zelo kompaktna rešitev z močno optično stabilizacijo, izjemnimi optičnimi lastnostmi in učinkom kompresije. Če uporabljate SIGMA telekonverterje za L-mount, je mogoče razpon podaljšati tudi do dvakrat. Na koncu je tu še SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS Sports. Gre za brezkompromisni superzoom za vse, ki želijo fotografirati šport, akcijo, živali med gibanjem ali oddaljene detajle. Zahvaljujoč trpežnosti, prilagodljivosti funkcionalnosti in priključku za tripod je primeren za vse od navdušencev do profesionalcev. Oba telefoto zoom objektiva se lahko uporabljata z E-mountom in L-mountom.

Kdo lahko sodeluje?

Sodelujejo lahko vse pravne in fizične osebe, ki kupijo objektiv v obdobju od 1. do 31. maja 2023 pri pooblaščenih SIGMINIH trgovcih, navedenih v seznamu na koncu tega članka.

Vse, kar morate narediti, je, da se registrirate za SIGMA Cashback akcijo na tem spletnem mestu v določenem roku oziroma najpozneje do 15. julija 2023.

Kakšni so zneski, ki jih ponuja spomladanska SIGMA Cashback akcija?

Znesek je odvisen od izbranega objektiva in lahko znaša od 100 do 200 evrov. Točen znesek vračila na objektiv preverite na spodnji sliki. Akcija je na voljo izključno za izbrane objektive v navedenem obdobju, ki so registrirani najpozneje do 15. julija 2023.

Kako se lahko registriram?

Po nakupu objektiva za prijavo na spomladanski SIGMA Cashback 2023 kliknite to povezavo. Za prijavo potrebujete naslednje:

  • kopija (fotografija) garancijske kartice z žigom trgovca;
  • kopija (fotografija) računa;
  • serijska številka objektiva;
  • ime trgovca;
  • ime izdelka;
  • datum nakupa;
  • e-poštni naslov;
  • IBAN bančnega računa, kamor želite prejeti nakazilo denarja.

Ko vnesete vse zahtevane podatke, boste lahko v primeru izpolnjevanja pogojev objektiva uveljavili Cashback v znesku, ki je določen za vaš objektiv. O veljavnosti zahteve za Cashback boste obveščeni po e-pošti v nekaj delovnih dneh od izpolnitve zahteve – takoj ko preverimo vnesene podatke.

Prek istega obrazca boste lahko samodejno poslali zahtevo tudi za podaljšano garancijo za dodatni dve leti. Tako bo vaš objektiv krila garancija v skupnem trajanju petih let.

*Spomladanski SIGMA Cashback 2023 lahko vsak kupec izkoristi enkrat za vsak model, skupno za nakup največ 4 objektivov.

Kakšen je postopek pridobivanja cashbacka in kdaj ga lahko pričakujem?

Ko bo odobreno vračilo vaših sredstev, boste prejeli obvestilo od Solusa, pooblaščenega SIGMINEGA distributerja, in sicer na e-poštni naslov, ki ste ga navedli med prijavo. Nato bo odobren znesek nakazan na vaš bančni račun. Enostavno! Ta postopek običajno traja od 45 do 60 dni, zato vam priporočamo, da svoj objektiv prijavite čim prej po nakupu.

Seznam trgovcev, ki sodelujejo v SIGMA Cashback akciji (po abecednem redu):

Slovenija

A.C.S. https://acssony.si/

Beseničar https://trgovina.besenicar.si/

Fotospecialisti https://foto-shop.si/

Infocona info@infocona.si

Hrvaška

Aviteh https://www.aviteh.hr/

Canosa https://www.canosa.com.hr/

Kodak https://www.anigota.hr/

Prizma https://prizma-foto.hr/

Srbija

Elfotiks https://fotodiskont.rs/

BM FOCUS https://www.bmfocus.rs/

Josipović https://josipovic.rs/

PCFOTO https://pcfoto.biz/

Bosna in Hercegovina

Foto print Žunić d.o.o. https://fotozunic.com

Albanija

VIDEOMOBILE Shpk https://videomobile.al

Severna Makedonija

Pix Plus https://www.pixplus.com.mk/

Share this post