SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art in brezplačna zunanja baterija z zmogljivostjo 10.000 mAh

Category: Novosti Tags: , , ,

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art in brezplačna zunanja baterija z zmogljivostjo 10.000 mAh

Od svoje lanske predstavitve se je SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art izkazala kot priljubljen standardni zoom za fotografe, ki uporabljajo fotoaparate E-mount in L-mount. S prihodom poletja smo se odločili, da jo ponudimo v paketu z zunanjo baterijo, ki bo še povečala vašo ustvarjalno svobodo. S kar 10.000 mAh dodatne energije vas bo lahko ta SIGMA pri vaših profesionalnih projektih ali dopustu spremljala še dlje časa.

Brezkompromisna kakovost

Vse objektivi SIGMA ponosno nosijo oznako Made in Aizu, saj so proizvedeni na Japonskem, v regiji Aizu. Priljubljena 24-70mm F2.8 DG DN Art je razvita posebej za brezzrcalne sisteme, kar dokazujejo manjša teža in manjše dimenzije kot pri enakem objektivu za fotoaparate DSLR.

Uporablja osem stekel z izjemno nizko razpršitvijo in tri asferične leče, ki učinkovito popravljajo aberacije skozi celoten razpon zooma, in to od središča do robov fotografije. Objekt je zasnovan tako, da kar najbolj poveča zmogljivost telesa fotoaparata. Dostopen je s Sony E-mountom in L-mountom.

Prilagodljivost in kompaktnost

Poleg tega je objektiv opremljen s številnimi funkcijami, ki olajšajo njegovo uporabo; vključuje na primer možnost zaklepa zooma, ki preprečuje nepotrebno podaljšanje objektiva. Uporabniki ga lahko enostavno onemogočijo z obračanjem prstana za zumiranje, s čimer ta funkcionalnost omogoča neovirano fotografiranje. Vključuje tudi programabilno tipko AFL, ki omogoča prilagoditev objektiva lastnemu slogu fotografiranja.

Zahvaljujoč svoji odpornosti proti prahu in škropljenju je primeren za fotografiranje v najrazličnejših okoliščinah. Njegove kompaktne dimenzije omogočajo njegovo enostavno prenašanje in uporabo v situacijah, ko je število objektivov, ki jih lahko vzamete s sabo, omejeno, kot so potovanja ali terensko delo.

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art in zunanja baterija Xtorm: popolna za potovanja

Med letnimi dopusti vam lahko dodatna energija za vaš fotoaparat pride zelo prav. Z Xtorm Fuel Series 3 Power Bank vam je na voljo dodatnih 10.000 mAh za fotografiranje! Izkoristite akcijo, v sklopu katere prejmete zunanjo baterijo brezplačno z vsako Sigmo 24-70mm F2.8 DG DN Art. Akcija traja do 30. 9. 2020 ali razprodaje zalog, izkoristite pa jo lahko pri naših pooblaščenih prodajalcih izdelkov SIGMA.

Ne pozabite! Z vsako kupljeno Sigmo in registracijo objektiva pridobite pravico do podaljšane, 3-letne garancije. Preberite, kako lahko registrirate svoj nov objektiv SIGMA, tukaj.

Share this post