Black Friday & Weekend: Poiščite SIGMINE objektive v veliki akciji!


Black Friday & Weekend: Poiščite SIGMINE objektive v veliki akciji!

Letos pripravljamo posebno Black Friday & Black Weekend akcijo za izbrane izdelke znamke SIGMA pri naših pooblaščenih trgovcih. Izkoristite lahko do 20 % popusta in poleg tega še posebno podaljšano garancijo, če v 30 dneh od nakupa registrirate svojo Sigmo pri Solusu, pooblaščenem distributerju znamke SIGMA za Slovenijo. Več informacij o podaljšani garanciji najdete na tej povezavi. Zdaj pa si poglejmo, kaj nas čaka!

SIGMA 70-200MM F/2.8 DG OS HSM (S) F/CANON IN F/NIKON

En od Sigminih Big Three objektivov, ki omogočajo številne načine uporabe. Tale telefoto zoom objektiv bo na voljo s Canonovim in Nikonovim mountom. F2.8 zoom objektivi so obvezna oprema večine profesionalnih fotografov. Ne glede na to, ali fotografirate šport, pejsaže ali portrete ali pa se ukvarjate s fotonovinarstvom, ste lahko prepričani, da bo 70–200 mm F2.8 DG OS HSM | Sports dorasel vsaki nalogi.

SIGMA 70-200mm F2.8 DG SportsNjegova visoka optična kakovost, robusten dizajn in odlična ergonomija so pravi pokazatelj, zakaj ga številni fotografi z veseljem vzamejo s sabo na vse svoje fotografske podvige. Je izjemno prilagodljiv in s svojim utorom za tripod ter Sigmino ekskluzivno programsko opremo fotografu omogoča želeno prilagoditev nastavitev. Združljiv je z Nikonovim mehanizmom elektromagnetne diafragme ter Canonovo rešitvijo Lens Aberration Correction. Izkoristite priložnostni 20-% Black Friday popust!

Preberite več

SIGMA 18-35MM F/1.8 DC HSM F/CANON

Ta legendarna SIGMA je prvi širokokotni zoom objektiv za APS-C senzorje, ki omogoča F1.8 odprtost zaslonke v celotnem razponu zooma. S svojim razkošnim bokeh učinkom in vrhunskimi optičnimi zmogljivostmi omogoča neverjetne možnosti izražanja. Pri razvijanju tega objektiva je SIGMA izkoristila svoje bogate izkušnje z razvojem izjemno širokokotnih objektov in dizajnom naprednih strukturnih elementov, ki kar najbolj zmanjšajo aksialno kromatsko in sferno aberacijo.

SIGMA 18-35mm F1.8 DC Art

Takšen dizajn omogoča večje hitrosti proženja kot na tipičnih objektivih F2.8, manjšo globino polja snemanja ter bolj izrazit bokeh in tudi visoko prilagodljivost glede na fiksne objektive. Priloženi so mu sprednji in zadnji pokrovček ter senčilo. Zdaj je lahko vaš z 10-% Black Friday popustom.

Preberite več

SIGMA 35MM F/1.4 DG HSM (A) F/CANON

Resnična klasika v ponudbi SIGMINIH objektivov, Prime Art 35 mm, zahvaljujoč svoji F1.4 odprtini zaslonke omogoča izjemne optične zmogljivosti, s katerimi lahko raziskujete nove dimenzije svojega umetniškega izražanja. Vgrajena vrhunska tehnologija, ki vključuje tiho in hitro samodejno ostrenje Hyper Sonic Motor (HSM), plavajoči notranji sistem fokusiranja za boljše optične zmogljivosti na manjši oddaljenosti fotografiranja ter SLD- in FLD-steklene elemente, ki učinkovito zmanjšajo aksialno in kromatsko aberacijo, bo vaše fotografije dvignila na povsem novo raven.

SIGMA 35mm F1.4 DG ArtZaradi velike odprtine zaslonke (F1.4) je ta objektiv popoln za uporabo pri slabi svetlobi. S senčilom in torbo za objektiv vam je zdaj na voljo z 10-% Black Friday popustom.

Preberite več

SIGMA 16MM F/1.4 DC DN (C) F/SE

Ta SIGMIN širokokotni prime objektiv iz serije Contemporary združuje kompaktni dizajn in odlične optične zmogljivosti. Z upoštevanjem crop faktorja, ki pri APS-C senzorju znaša 1,5, je to prvi 24-mm objektiv na svetu z možnostjo F1.4 za Sony E-mount. Vključuje 16 leč v 13 skupinah, ki omogočajo izjemno kakovost slik in zelo visoko ločljivost. Ker je razvit posebej za fotoaparate Sony E-mount, je združljiv s tehnologijami, ki jih najdemo v telesu fotoaparata, kot sta korekcija distorzije ali vinjetiranja ter samodejno ostrenje Fast Hybrid.

SIGMA 16mm F1.4 DC DNTu je tudi Super Multi-Layer Coating, ki zmanjša odseve in ghosting ter omogoča ostre fotografije z visokim kontrastom tudi v najzahtevnejših pogojih. Izjemno visoka natančnost dveh asferičnih leč zmanjša učinek onion ring ter omogoča atraktiven bokeh. Odkrijte resnično kakovost Made in Japan in izkoristite priložnostni 15-% popust na ta širokokotni prime!

Preberite več

SIGMA 30MM F/1.4 DC DN (C) F/SE

Izjemna optična zmogljivost tega kompaktnega objektiva z F1.4 odprtino zaslonke bi morala biti del vašega fotoaparata s Sony APS-C E-mountom. Ob upoštevanju crop faktorja, ki pri APS-C senzorju znaša 1,5, predstavlja ustrezno rešitev za standardne, 45-mm objektive. Čudovit izrazni bokeh nudi močan umetniški izraz, ki ga omogočajo samo objektivi s hitrim odpiranjem in visoko ostrino slike.

SIGMA 30mm f1.4 DC DNZelo visoka ločljivost zagotavlja njegovo združljivost tudi z najmočnejšimi telesi fotoaparatov na trgu, vrhunska SIGMINA tehnologija pa zmanjša odseve in ghosting ter zagotavlja visok kontrast tudi pri zelo močni svetlobi v ozadju. Ta lahek in kompaktni biser mirorrless ponudbe vam je na voljo po 15 % nižji akcijski ceni.

Preberite več

SIGMA 56MM F/1.4 DC DN (C) F/SE

Ta mid-telefoto objektiv za Sony APS-C E-mount telesa odlikuje elegantno samodejno ostrenje, zaradi česar je popolna rešitev za snemanje videoposnetkov. Njegova impresivna kakovost slike je primerljiva z objektivi iz Sigmine linije Art. Konstrukcija je odporna proti prahu in škropljenju, zaradi česar je ta izdelek s svojim kompaktnim dizajnom popoln spremljevalec na potovanjih in pri profesionalnih nalogah. Hitro odpiranje zaslonke (F1.4) omogoča večjo občutljivost na svetlobo, zaradi česar je objektiv primeren za nočno uporabo, slabše osvetljene prostore in tudi portrete in snapshote.

SIGMA 56mm F1.4 DC DNKer je razvit posebej za mirrorless fotoaparate s Sony E-mountom, odlično izkorišča zmogljivosti telesa fotoaparata, popravlja distorzije in periferno svetlobo ter omogoča uporabo funkcije eye-AF. Tako kot prejšnja objektiva E-mount je na voljo v akcijski ponudbi s 15 % popusta.

Preberite več

Kje lahko izkoristim posebno Black Friday & Weekend akcijo?

SIGMINE objektive v Black Friday & Weekend akciji lahko kupite pri pooblaščenih SIGMINIH trgovcih. V Sloveniji sta to Beseničar in Foto Klik. Za neposredni dostop do njune ponudbe kliknite tu in si oglejte SIGMINE objektive, ki so na voljo v Beseničarjevi spletni trgovini, ali tu, da si ogledate spletno ponudbo Foto klika. Po nakupu se ne pozabite registrirati na našem spletnem mestu, kjer vam bomo podarili tri leta podaljšane garancije.

Share this post