SIGMA Winter Wonderland: sodelujte v našem zimskem nagradnem natečaju!

zmagovalci natečaja SIGMA Winter Wonderland
Category: Novosti Tags: , ,

SIGMA Winter Wonderland: sodelujte v našem zimskem nagradnem natečaju!

Snežna pravljica je vse bližje! Prišel je december, z njim pa tudi prve snežinke in tisto posebno zimsko vzdušje. Čeprav zaradi različnih uvedenih prepovedi pogrešamo razne dogodke in druženje s prijatelji, nam to obdobje vendarle ponuja tudi lepe priložnosti, npr. več časa, ki ga bomo lahko preživeli z družino ali v naravi, na svežem zraku. Naš nagradni natečaj »SIGMA Winter Wonderland« vas vabi, da te čudovite trenutke prepoznate in zabeležite. Poleg tega vam ponuja tudi priložnost, da osvojite dragocene nagrade!

Kako lahko sodelujem v natečaju »SIGMA Winter Wonderland«?

Pravila sodelovanja v nagradnem natečaju so precej enostavna, podrobnosti pa lahko najdete tukaj. Najpomembneje je, da ste ustvarjalni s svojim fotoaparatom ali objektivom SIGMA in svoje navdihujoče izdelke objavite na Instagramu ali v Facebook skupini SIGMA Inspiration s ključnikom #sigmawinterwonderland. Tema natečaja je prikaz čarov tega letnega časa. Presenetite nas s svojo izbiro in pristnim izrazom! Vendar pazite! Upoštevali bomo izključno objave, objavljene od 1. decembra do konca leta oziroma 10. januarja 2021.

Kako lahko sodelujete? Upoštevajte naslednje tri korake:

  1. Objavite svojo fotografijo s ključnikom #sigmawinterwonderland na svojem Instagram profilu ali v Facebook skupini SIGMA Inspiration. Pravila so kratka: dovoljena je ena objava na dan in ena fotografija na objavo.
  2. Da se uvrstite v ožji izbor, zberite več kot 100 všečkov na Instagram objavi ali 50 všečkov v Facebook skupini SIGMA Inspiration (zadostuje, da izpolnite enega od dveh pogojev).
  3. Ko zberete dovolj všečkov, dokončate svojo kandidaturo tako, da pošljete originalno fotografijo in povezavo do Instagram/Facebook objave, ki je zbrala dovolj všečkov, na winter.wonderland@sigma-foto.hr. Fotografija mora vsebovati metapodatke, da bomo lahko preverili, ali je bila posneta z objektivom ali fotoaparatom SIGMA.
  4. Če izpolnjujete pogoje, se lahko za nagrado potegujete z več fotografijami in povečate verjetnost, da jo osvojite! Preprosto ponovite korake od 1. do 3.

Ko zberemo vse objave, bo naša strokovna komisija skrbno pregledala izdelke in izbrala zmagovalca. Do 20. januarja 2021 bomo objavili rezultate in imena prejemnikov dragocenih nagrad.

Dragocena prva nagrada: revolucionarna SIGMA fp

Zmagovalec ali zmagovalka nagradnega natečaja bo prejel/-a izjemno dragoceno nagrado: novo SIGMO fp in pogodbo o sodelovanju, s katerim bo postal/-a ambasador/-ka SIGME in lahko izkoristil/-a številne ugodnosti!

Glavna nagrada, SIGMA fp, je najlažji in najmanjši brezzrcalni fotoaparat polnega formata na svetu. Predvsem ga obožujejo potovalni vlogerji, ulični fotografi, fotografski novinarji in neodvisni filmarji, enako priljubljena pa je med vsemi tistimi, ki so zaljubljeni v napredne možnosti in vrhunsko zasnovo. Slednje potrjujeta tudi nedavno podeljeni nagradi Red Dot Design Award in TIPA Award 2020. Nedavna posodobitev vdelane programske opreme z zanimivimi možnosti, kot je ustvarjanje cimegrafov v fotoaparatu ali snemanje ProRes Raw in BlackMagic Raw prek HDMI-ja, je samo še povečala njegovo atraktivnost. Več o tem, kaj še ponuja SIGMA fp, najdete tukaj.

Podelili bomo tudi drugo in tretjo nagrado v obliki dragocene in uporabne dodatne fotografske opreme. Vse fotografije, ki se bodo uvrstile med najboljših deset, bomo seveda z imeni avtorjev objavili na portalih in družbenih omrežjih SIGME.

Nagradni natečaj se je že uradno začel. Veselimo se vaših izdelkov!

Share this post