AF 70-200MM F/2.8 DG OS HSM (S) F/CANON

Vrhunski telefoto zoom objektiv je nepogrešljiv pripomoček profesionalnih fotografov. Zaradi svoje izjemne prilagodljivosti, robustnosti in vrhunskih optičnih zmogljivosti je 70–200 mm F2.8 DG OS HSM | Sports nezamenljiv spremljevalec na vsakem vašem fotografskem podvigu. Na voljo je s Canonovim in Nikonovim mountom in je združljiv z Nikonovim mehanizmom elektromagnetne diafragme ter Canonovo rešitvijo Lens Aberration Correction.

Njegov utor za tripod in Sigmina ekskluzivna programska oprema zagotavljata prilagodljivost, uporaba magnezija pa trdnost in manjšo težo. Voda in maščoba se s sprednjega in zadnjega dela objektiva zahvaljujoč zaščitnemu premazu enostavno odstranita. Odpornost proti prahu in škropljenju zagotavljajo posebna tesnila na spojih mounta, prstan za ročno ostrenje, zoom prstan in spoj za senčilo. Objektiv je tako primeren za uporabo v vseh vremenskih pogojih.

SKU: 590954 Categories: , , , ,

Description

Obvezna oprema profesionalnih fotografov

Gre za enega od Sigminih Big 3 objektivov, ki omogočajo številne načine uporabe. Tale telefoto zoom objektiv je na voljo s Canonovim in Nikonovim mountom. F2.8 zoom objektivi so obvezna oprema večine profesionalnih fotografov. Ne glede na to, ali fotografirate šport, pejsaže ali portrete ali pa se ukvarjate s fotonovinarstvom, ste lahko prepričani, da bo SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports dorasel vsaki nalogi. Njegova visoka optična kakovost, robusten dizajn in odlična ergonomija so razlog, da ga številni fotografi z veseljem vzamejo s sabo na vse svoje fotografske podvige.

Izjemna prilagodljivost

SIGMA 70-200mm F2.8 je izjemno prilagodljiv in s svojim utorom za tripod ter Sigmino ekskluzivno programsko opremo fotografu omogoča želeno prilagoditev nastavitev. Združljiv je z Nikonovim mehanizmom elektromagnetne diafragme ter Canonovo rešitvijo Lens Aberration Correction. Izdelan je iz magnezija, ki zagotavlja njegovo izjemno robustnost in kar najmanjšo težo.

Varen za uporabo tudi v najzahtevnejših pogojih

Dokazilo njegove vključenosti v linijo Sports je dejstvo, da je njegova struktura odporna proti prahu in hkrati škropljenju. Ponaša se tudi s premazom, ki ga ščiti pred maščobo in vodo na sprednjem delu, zaradi česar je varen za uporabo tudi v najzahtevnejših pogojih. Njegova Intelligent OS optična stabilizacija vključuje senzor pospešitve in najnovejši algoritem, ki omogoča stabilizacijo v vseh smereh ali samo po navpični osi pri snemanju predmetov, ki se premikajo vodoravno. Izjemno hitro samodejno ostrenje zahvaljujoč HSM-ju (Hyper Sonic Motor) s posodobljenim algoritmom prepozna trenutno premikanje fotoaparata.

Additional information

Odprtino objektiva

Mount

Goriščna razdalja