fp

Najmanjši in najlažji brezzrcalni fotoaparat polnega formata na svetu. Odkrijte vrhunsko zmogljivost v izjemno kompaktnem ohišju in fotografirajte brez omejitev.

Teža: 422 g

Dimenzije: 112,6 × 69,9 × 45,3 mm

Senzor: 35mm Bayer 24.6 MP

Description

SIGMA fp je najmanjši brezzrcalni fotoaparat polnega formata na svetu

Ultimativna izbira najzahtevnejših fotografov in snemalcev. Najmanjši brezzrcalni fotoaparat polnega formata na svetu. Uporaba njegovih dveh načinov snemanja, cine in still, je izjemno enostavna. Izmenjujete ju lahko z majhnim gumbom, ki omogoča večjo prilagodljivost in svobodo pri uporabi. SIGMA fp je odporna proti prahu in škropljenju, zato se lahko z njo odpravite novim izzivom naproti brez sprejemanja kompromisov. Robustno ohišje vključuje tudi velik pasivni procesorski hladilnik iz magnezija. Za optimalno zmogljivost se nahaja med LCD-zaslonom in ohišjem fotoaparata. SIGMA fp se lahko uporablja z različnimi dodatki SIGMA, odvisno od želenega namena in sloga uporabnika, ter vrhunskimi objektivi SIGMA.

Vrhunske možnosti pri ustvarjanju umetniških fotografij in videoposnetkov

Ustvarjalno izražanje lastnika je mogoče doseči tudi prek številnih naprednih funkcij, kot so različni načini delovanja barv. SIGMA fp je prvi fotoaparat podjetja SIGMA z vgrajeno funkcijo nastavitve krivulje tonov z možnostjo »Fill Light« in posebno funkcijo nastavitve SIGMA Photo Pro. Obe funkciji sta na voljo v samem fotoaparatu. Poleg tega vsebuje tudi na novo predstavljena gumba TONE in COLOR za hiter dostop do vseh menijev za nadzor tona in način delovanja v barvi. S temi izboljšanimi funkcijami in različnimi elementi za upravljanje je snemanje fotografij enostavno in hitro. Številne detajle je mogoče nadzirati znotraj samega fotoaparata, ne glede na to, ali gre za fotografije ali videoposnetke.

Napredne tehnologije in funkcija Cinemagraph

SIGMA fp uporablja številne napredne tehnologije za snemanje slik in videoposnetkov. HDR-snemanje izkorišča prednost elektronskega prožilca za snemanje več slik z različno ekspozicijo (3 za fotografije in 2 za video). Te se lahko nato sestavijo v eno sliko ali videoposnetek z odličnim dinamičnim razponom, ki ga ni mogoče doseči pri običajnem snemanju. Medtem funkcija Cinemagraph ustvari hibrid med fotografijo in videoposnetki v obliki animiranih GIF-ov, s katerimi se deli fotografije gibljejo naprej. S to funkcijo lahko SIGMA fp ustvarja animirane fotografije na samem fotoaparatu.