Vas zanima, kaj vam prinaša Black Friday akcija 2020?

SIGMA Black Friday 2020
Category: Novosti Tags: , ,

Vas zanima, kaj vam prinaša Black Friday akcija 2020?

Tudi letos pripravljamo posebno Black Friday akcijo za izbrane izdelke znamke SIGMA pri naših pooblaščenih trgovcih. Letos je zvezda našega Black Friday 2020 SIGMA fp, najmanjši in najlažji brezzrcalni fotoaparat polnega formata na svetu, ki vas bo očaral s svojo prilagodljivostjo in izjemno zmogljivostjo. Fotoaparat, ki je najljubša izbira neodvisnih filmografov, potovalnih vlogerjev, uličnih fotografov in fotonovinarjev, je postal še bolj priljubljen, ko je letošnja različica vdelane programske opreme amaterjem in profesionalcem postregla še z več možnostmi.

Fotoaparat ali komplet SIGMA fp lahko v okviru Black Friday 2020 akcije dobite po priporočeni maloprodajni ceni 1599 EUR za telo fotoaparata oziroma 1999 EUR za komplet. Na voljo pri izbranih prodajalcih izdelkov SIGMA. V Sloveniji sta to Beseničar in Infocona. Za neposredni dostop do ponudbe Infocone kliknite tu, ali tu, da si ogledate ponudbo Beseničarja.

Najmanjša, a tako zmogljiva: SIGMA fp

Od svoje predstavitve SIGMA fp vzbuja veliko zanimanja fotografov in videografov po vsem svetu, enako priljubljena pa je tudi med vsemi zaljubljenci v napredne možnosti in vrhunsko zasnovo. S povsem inovativnim pristopom in superiornimi možnosti briše mejo med fotografijo in videom. Ker uporablja objektive L-mount, omogoča uporabo vse več vrhunskih objektivov različnih proizvajalcev.

Poleg široke palete dostopnih dodatkov je mogoče Sigmo fp modularno nadgraditi glede na to, za kaj jo nameravate uporabljati. S svojimi intuitivnimi meniji in enostavno uporabo naprednih funkcij je izjemno dostopna tako navdušencem kot izkušenim profesionalcem. O tem, kako zelo jo strokovna javnost ceni, pričata tudi pred kratkim prejeti nagradi Red Dot Design Award in TIPA Award 2020.

Skrivnost superiornosti v majhnih dimenzijah

Čeprav je po kompaktnosti na ravni crop-sensor fotoaparata, SIGMA fp uporablja senzor polnega formata (full-frame) z osvetlitvijo v ozadju Bayer s 24,6 milijona efektivnih megapikslov. Za učinkovito hlajenje je zadolžen velik pasivni hladilnik iz magnezija, ki se zaradi doseganja optimalnih rezultatov nahaja med LCD-zaslonom in telesom fotoaparata. SIGMA fp se lahko uporablja z različnimi dodatki SIGMA, odvisno od želenega namena in sloga uporabnika.

SIGMA fb ostaja s težo, ki skupaj z baterijo znaša samo 422 g, neprekosljiva v svetu fotoaparatov polnega formata z zamenljivimi objektivi. Majhno težo in veliko robustnost omogoča visok delež aluminijske legure na ključnih delih telesa, ki je odporno proti prahu in škropljenju. Paleta naprednih funkcionalnosti, kot je funkcija Cinemagraph ali široka izbira priljubljenih načinov barv, kot je Teal & Orange, samo še nadgrajuje izjemno prilagodljivost tega fotoaparata.

Z zadnjo posodobitvijo vdelane programske opreme 2.0 bo filmografe in videoprofesionalce razveselila tudi reprodukcija datotek CinemaDNG na fotoaparatu, DCI 4k 12bit/HDMI RAW output, snemanje v Blackmagic RAW prek HDMI-ja, Dual ISO, način Color OFF in številne druge novosti.

SIGMA fp je na voljo tudi v kompletu z objektivom 45mm F2.8 DG DN Contemporary

Zaradi same narave najmanjšega in najtanjšega brezzrcalnega fotoaparata polnega formata se ta ponaša tudi s kompaktnim objektivom z visoko zmogljivostjo in nepogrešljivim slogom. Prav zato je SIGMA fp na voljo kot telo fotoaparata in v kompletu. Simbioza tega fotoaparata in objektiva izvrstno uteleša vse tisto, zaradi česar je SIGMA kot proizvajalec tako posebna.

SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary je namreč prvi objektiv za brezzrcalne objektive polnega formata iz linije Contemporary. Skladno s svojo filozofijo kombinacijo kompaktnosti in zmogljivosti popolno uteleša v objektivu, ki ga boste želeli vedno imeti pri roki. Njegov čudovito izražen učinek bokeh z mehkim in nizkim kontrastom je naraven in prijazen do oči. Zaradi njegove najmanjše 24-cm fokusne oddaljenosti je uporaba fotoaparata v vsakodnevnih situacijah povsem enostavna, medtem ko obroč za ročno ostrenje zagotavlja vrhunski nadzor nad ustvarjalnim procesom. Za objektiv SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary lahko dobite tudi podaljšano garancijo, če ga v roku 30 dni od nakupa registrirate pri Solusu, pooblaščenem SIGMINEM distributerju.

Kako dolgo lahko izkoristim Black Friday 2020 akcijo?

Ponudba je na voljo do 29. novembra 2020.

Share this post