Spring Vibes with SIGMA 2020: nagradni natečaj

Spring Vibes with SIGMA
Category: Novosti Tags: ,

Spring Vibes with SIGMA 2020: nagradni natečaj

Prepričani smo, da je pomlad 2020 za vse nas, ne glede na to, kje se nahajate, nepozabna. Mar ne bi bilo odlično, če bi ohranili spomin nanjo? Prav zato napovedujemo nagradni natečaj »Spring vibes with SIGMA«, v sklopu katerega lahko izrazite vse, kar vam daje to pomlad zagon, in poleg tega še osvojite odlično nagrado!

Kako lahko sodelujem v nagradnem natečaju »Spring vibes with SIGMA«?

Pravila sodelovanja v nagradnem natečaju so precej enostavna, podrobnosti pa lahko najdete tukaj. Najpomembneje je, da ste ustvarjalni s svojim fotoaparatom ali objektivom SIGMA in svoje navdihujoče izdelke objavite na Instagramu s ključnikom #sigmaspringvibes. Tema nagradnega natečaja ni strogo določena, pomembno je samo, da je povezana z dobrimi spomladanskimi vibracijami. Presenetite nas s svojo izbiro in pristnim izrazom!

V ožji izbor za nagrado se bodo uvrstile tiste fotografije, ki bodo pri objavi na Instagramu zbrale več kot 100 srčkov (všečkov). Če vaša objava zbere več kot 100 srčkov in bi se radi potegovali za nagrado, nam pošljite originalno fotografijo in povezavo do objave na Instagramu na naslov spring.vibes@sigma-foto.si. A pozor! Spremljali bomo samo objave, objavljene do konca koledarske spomladi oziroma 20. junija.

Ko zberemo vse objave, bo naša strokovna komisija skrbno pregledala vse izdelke in izbrala zmagovalca. Do 4. julija vam bomo sporočili, kdo so zmagovalci, ki lahko osvojijo eno od treh dragocenih nagrad.

Dragocene nagrade za prva tri mesta

Zmagovalec ali zmagovalka nagradnega natečaja bo prejel/-a izjemno dragoceno nagrado: novo SIGMO fp. Ta najlažji in najmanjši brezzrcalni fotoaparat polnega formata obožujejo predvsem potovalni vlogerji, ulični fotografi, fotografski novinarji in neodvisni filmarji, enako priljubljena pa je med vsemi tistimi, ki so zaljubljeni v napredne možnosti in vrhunsko zasnovo, kar potrjujeta tudi nedavno prejeti nagradi Red Dot Design Award in TIPA Award 2020. Več o fp-ju najdete tu.

Podelili bomo tudi nagrado za drugo in tretje mesto in posebno priznanje. Vse fotografije, ki se bodo uvrstile med prvih deset, bomo seveda z imeni avtorjev objavili na naših portalih in družbenih omrežjih SIGME.

Nagradni natečaj se je že uradno začel. Veselimo se vaših izdelkov!

Share this post