Spring vibes with SIGMA – kdo je zmagal na našem natečaju?

Spring Vibes with SIGMA
Category: Novosti Tags: ,

Spring vibes with SIGMA – kdo je zmagal na našem natečaju?

Pomlad 2020 je bila, o tem ni dvoma, posebna za vse nas! Da bi jo ovekovečili, smo izvedli nagradni natečaj »Spring vibes with SIGMA«, v sklopu katerega ste lahko izrazili vse, kar vam je dajalo zagon v preteklih mesecih, in poleg tega še osvojili odlično nagrado. Glavna je bila najmanjši in najlažji brezzrcalni fotoaparat polnega formata na svetu: SIGMA fp.

Kaj nam je prinesel natečaj »Spring vibes with SIGMA«?

Pravila sodelovanja v nagradnem natečaju so bila enostavna: najpomembneje je bilo, da ste bili ustvarjalni s svojim fotoaparatom ali objektivom SIGMA in svoje navdihujoče izdelke objavili na Instagramu s ključnikom #sigmaspringvibes. Posredovali ste nam ogromno dobrih spomladanskih vibracij in nam polepšali pretekle mesece – in prepričani smo, da ne samo nam.

V ožji izbor za nagrado so se uvrstile tiste fotografije, ki so zbrale več kot 100 srčkov (všečkov) pri objavi na Instagramu. Spremljali smo samo objave, objavljene do konca koledarske spomladi oziroma 20. junija. Hkrati nismo mogli upoštevati objav z več fotografijami, objav, ki so bile objavljene pred 19. majem 2020, in tistih, ki jih nismo mogli povezati s temo natečaja (ki niso imele vsaj enega spomladanskega motiva).

Našo strokovno žirijo so sestavljali priznani fotografi in umetniki: Igor Rosina, Petar Sabol in Jovana Rikalo ter dva člana ekipe iz vrst našega distributerja. Skrbno so pregledali vse poslane izdelke in ugotovili, da jih čaka težka naloga – izbrati najboljše, predvsem glede na splošno kakovost fotografij. Med več sto prijavami so se na koncu strinjali, katere tri fotografije so najboljše!

Lavreati letošnjega natečaja

Zmagovalec natečaja bo prejel izjemno dragoceno nagrado: novo SIGMO fp. V zadnjih dneh je bila objavljena tudi nova posodobitev vdelane programske opreme za ta fotoaparat z nagrajeno zasnovo, zaradi česar je zdaj še bolj vabljiv. Zmagovalni portret si lahko ogledate tukaj:

 

View this post on Instagram

 

Flower power

A post shared by Dora Barker (@barkerdora) on

Drugo nagrado je prejela ta posebna pokrajina:

 

View this post on Instagram

 

Jedna u duhu ovog proleća ⚡️? #sigmaspringvibes

A post shared by @ mmmilosevic on

Tretja nagrada je pripadla ptičjemu svetu:

 

View this post on Instagram

 

Peek a boo guys! ? #wildlife

A post shared by Harry Tomljanović (@harry.lenz) on

Še nekaj fotografij, ki so nas navdušile, si lahko ogledate spodaj:

 

View this post on Instagram

 

?? #capreoluscapreolus #europeanroedeer #wildlife_shots #wildlife_captures #wildcroatia #sigmaspringvibes

A post shared by manu.elia (@manu.elia) on

 

View this post on Instagram

 

… ❤️ #subotica #ljubav #rajhlovapalata #secesijan #sigmaspringvibes

A post shared by Danna | Fotograf za venčanje (@dannasladjana_weddings) on


Hvala vsem, ki ste poslali svoje fotografije in sodelovali v našem natečaju SIGMA Spring Vibes. Spremljajte nas še naprej, saj bomo tudi v prihodnje objavljali navdihujoče fotografije in organizirali nove nagradne natečaje.

Share this post