SIGMA Cashback: velika akcija za izbrane objektive!

SIGMA Cashback

SIGMA Cashback: velika akcija za izbrane objektive!

S poletjem je tu tudi nova, velika akcija SIGMA Cashback! V sklopu akcije lahko dobite kar 150 evrov vračila za izbrane objektive, kupljene od 15. julija do 30. septembra 2020. Preverite, kdo je upravičen do vračila in kateri SIGMINI objektivi so vključeni v akcijo.

Kateri objektivi so vključeni v akcijo SIGMA Cashback?

V akcijo SIGMA Cashback je vključenih kar šest vrhunskih objektivov. Vsi trije prime objektivi so del linije Art in imajo F1.4 odprtino zaslonke: 24 mm, 35 mm in 50 mm. Zaradi svojih brezkompromisnih zmogljivosti in kakovosti slik z razlogom spadajo med najbolj priljubljene objektive znamke SIGMA. Njihove klasične goriščne razdalje zagotavljajo, da bo vsak fotograf našel pravega zase, na voljo pa so z vrsto priljubljenih mountov.

Če pa bi svojo opremo raje obogatili z zoom objektivom, lahko zdaj izbirate med tremi zoomi iz serij Art in Sports, ki zajemajo goriščne razdalje od 14 mm pa vse do 20 mm. Prav ste ugotovili, gre za preverjeni Big 3: 14-24mm F2.8 DG HSM Art, 24-70mm F2.8 DG OS HSM Art in 70-200mm F2.8 DG HSM Sports. S tako širokim razponom in stalno F2.8 odprtino zaslonke so odlična izbira za profesionalce in tudi neprofesionalne zaljubljence v fotografijo, ki bi radi imeli več svobode pri svojem umetniškem izražanju.

Kdo lahko sodeluje?

Sodelujejo lahko vsi, ki bodo objektiv kupili do 15. julija do 30. septembra 2020 pri pooblaščenih trgovcih znamke SIGMA v Albaniji, Bosni in Hercegovini, na Hrvaškem, v Sloveniji in Srbiji. Seznam najdete na koncu te objave. Vse, kar morate narediti, je, da se registrirate za akcijo SIGMA Cashback na tem spletnem mestu v predvidenem roku.

Koliko znaša vračilo v sklopu akcije SIGMA Cashback?

Znesek je odvisen od izbranega objektiva in znaša od 80 do 150 evrov. Točen znesek vračila za objektiv lahko preverite na spodnji fotografiji. Na voljo je izključno za izbrane objektive v navedenem obdobju, ki so bili registrirani v največ 45 dneh od datuma nakupa.

SIGMA CashbackKako se lahko registriram za akcijo SIGMA Cashback?

Po nakupu objektiva se najprej registrirajte na našem spletnem mestu. Ko se prijavite, v meniju izberite Cashback in izpolnite prijavnico. Potrebovali boste kopijo (fotografijo) garancijskega lista z žigom trgovca, kopijo (fotografijo) računa, serijsko številko objektiva, ime trgovca, naziv izdelka in datum nakupa. Ko boste vnesli vse zahtevane podatke, boste prejeli e-sporočilo s potrditvijo o prejemu vaših podatkov. Če pa ste že vnesli podatke za akcijo Cashback, vam predlagamo, da takoj izpolnite tudi zahtevek za podaljšano 3-letno garancijo in svojo skupno garancijo za objektiv podaljšate na 5 let!

Kako poteka postopek dobivanja vračila in kdaj ga lahko pričakujem?

Ko bodo vaša sredstva odobrena za vračilo, boste prejeli obvestilo od trgovca na svoj e-naslov. Takrat boste prejeli svoje vračilo glede na način vračila, ki je mogoč pri trgovcu, kjer ste kupili objektiv. Postopek običajno traja od 45 do 60 dni.

Seznam trgovcev, ki sodelujejo v akciji SIGMA Cashback:

Share this post