Novo: objektivi Big 3 F2,8 Zoom za vsako priložnost

Objektivi Big 3

Novo: objektivi Big 3 F2,8 Zoom za vsako priložnost

Trije objektivi F2,8 Zoom so sestavljeni iz širokokotnega, standardnega in telefoto objektiva in so znani tudi kot »The Big 3« ali »Velika trojka«. Nudijo široko pokrivnost fokalnega razpona, F2,8 svetlobo skozi celoten zoom razpon in trpežnost. Vsak od treh objektivov je vrhunski model z visoko zmogljivostjo za profesionalno uporabo. Gre za naslednje objektive: SIGMA AF 14–24 mm F2,8 DG HSM, SIGMA AF 24–70 mm F2,8 DG HSM in SIGMA AF 70–200 mm F2,8 DG HSM.

Izkušnje treh različnih fotografov z objektivi Big 3

V nadaljevanju vam predstavljamo mnenje treh fotografov, ki so uporabljali Sigmine objektive »Big 3« F2,8 Zoom. Dave Brosha pravi: »Kot fotograf imate vsak dan resnično nešteto izbir. Boste čakali na najboljšo fotografijo ali pa se raje vrnili domov? Enako velja tudi za vašo opremo. Boste izbrali samo tisto najnujnejšo ali ste pripravljeni prenašati tudi dodatno težo? Glede na odgovore na ta vprašanja lahko izstopate in lažje ustvarite edinstven pristop k fotografiji.«

Sam Wong je poročni fotograf, ki želi ujeti »tisti poseben trenutek v življenju«, ki ga morda ne boste nikoli več doživeli. »Rad snemam trenutke med trenutki. Trenutke, ko nihče drug ne opazuje, kaj se dogaja, jaz pa sem tam, da to ujamem.«

»Potrebnega je veliko dela, časa in energije, da posnameš takšne fotografije«, pravi Jussi Grznar. Pride do trenutkov, ko se vpraša: »Je to res zame? Koliko sem predan?« A če premagate vse te težave in na koncu posnamete želeno fotografijo, »je to … najboljši občutek na svetu«.

Da bi omogočili vrhunske rezultate profesionalnih fotografov, smo jim ponudili prav te tri objektive F2,8 Zoom znamke Sigma, ki zagotavljajo vrhunsko zmogljivost.

V priloženem videu lahko preverite, kako so Big 3 videti v akciji, predlagamo pa vam, da preverite tudi podrobneje opisane izkušnje uporabe na Sigminem globalnem spletnem mestu. Te tri objektive in številne druge lahko preizkusite pri naših pooblaščenih prodajalcih in v centrih SPC (Sigma Pro Center).

Share this post