Vroča novica: prihajajo objektivi SIGMA za X Mount!

SIGMA X Mount

Vroča novica: prihajajo objektivi SIGMA za X Mount!

Vroča novica za vse lastnike fotoaparatov Fujifilm! Predstavljeni so prvi trije objektivi, ki bodo dostopni za X Mount: gre za znani trojec SIGMA APS-C, ki ga sestavljajo SIGMA 16mm F1.4 DC DN Contemporary, SIGMA 30mm F1.4 DC DN Contemporary in SIGMA 56mm F1.4 DC DN Contemporary. Poleg teh lahko letos pričakujemo še več vznemirljivih novosti iz SIGME za X Mount!

SIGMA X Mount: znani trojec F1.4 v novi preobleki

Prime objektivi SIGMA F1.4 za telesa APS-C so izjemno priljubljena možnost za vrsto crop-sensor teles. Trenutno so na voljo za Canon EF-M mount, Sony E-mount, L-mount in Micro 4/3. V primeru X Mounta je njihova efektivna dolžina, primerljiva z objektivi polnega formata, 24, 45 in 85 mm. S tem uporabniki fotoaparatov Fujifilm dobijo eno širokokotno, eno standardno in eno telefoto možnost za svoje X Mount telo.

Zahvaljujoč kakovostni in zanesljivi optiki ter svetli F1.4 maksimalni odprtini zaslonke so njihove možnosti v skladu z najvišjimi standardi za nativne objektive Fujifilm. Kontrolni algoritem, vključno z motorjem za samodejno ostrenje, in optimizacija hitrosti sta razvita posebej za X Mount objektive. Poleg tega ta trojec podpira tudi neprekinjeno samodejno ostrenje (AF-C) in korekcijo aberacije znotraj telesa fotoaparata.

Dodatne možnosti in prihajajoče novosti

Ti objekti so tudi zelo kompaktni za svoje zmogljivosti in bodo učinkovito pokrili zelo širok spekter potreb vsakega fotografa, niso pa edini, ki jih lahko pričakujete! SIGMA pripravlja tudi različico X Mount svojega najnovejšega APS-C zoom objektiva, 18-50mm F2.8 DC DN Contemporary, ki je že osvojil številne navdušence. Omenjeni objektiv, ki se trenutno razvija, bi moral biti na voljo do konca koledarskega leta.

Obstoječi uporabniki teh objektivov znamke SIGMA lahko za druge mounte izkoristijo SIGMA Mount Conversion Service oziroma storitev spremembe mounta. Tako lahko uživajo v zmogljivostih svojih izjemnih F1.4 prime objektivov, čeprav so medtem zamenjali najljubše telo fotoaparata. Ta trojec SIGMA bo na voljo od aprila letos pri pooblaščenih prodajalcih SIGMA. S podaljšano garancijo 2 + 3 leta ste lahko prepričani, da vam bo zagotovil številna nepozabna fotografska doživetja!

Share this post