Ugotovljene morebitne težave z ghostingom pri novem objektivu SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN Contemporary

Serijska številka SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN Contemporary
Category: Novosti Tags: ,

Ugotovljene morebitne težave z ghostingom pri novem objektivu SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN Contemporary

SIGMA je v skladu z upoštevanjem načel transparentnosti in zvestobe do svojih kupcev objavila, da se pri delu proizvedenih objektivov SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary pojavljajo določene težave. Trgovci z območij, kjer deluje Solus, pooblaščeni distributer SIGME za Hrvaško, Slovenijo, Srbijo, Severno Makedonijo, Albanijo ter Bosno in Hercegovino, sicer še niso začeli prodajati tega objektiva, vendar kljub temu podpiramo to odločitev in v celoti objavljamo pismo korporacije SIGMA:

»Spoštovani kupci,

zahvaljujemo se vam za vaš nakup in neprekinjeno podporo naših izdelkov.

Izvedeli smo, da lahko pri našem nedavno predstavljenem objektivu SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary prihaja do težav, ki bi lahko skozi čas in v določenih primerih povzročile večji ghosting. Ker to ni v skladu z našimi vedno visokimi standardi, delamo vse, kar je v naši moči, da bi to težavo odpravili kar najhitreje.

Prizadeti izdelki in serijske številke

– Prizadet izdelek: SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary (za L-mount in Sony E mount)
– Serijske številke: serijske številke, manjše od 55488834, ne glede na mount

Napaka je bila ugotovljena hitro, zato je prizadela samo malo kupcev. Vsi tisti, ki so že prejeli svoj objektiv 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary (ki smo ga v določenih državah šele začeli dostavljati), lahko preverijo serijsko številko svojega objektiva in tako ugotovijo, ali je težava prisotna tudi pri njih.

Kako preveriti serijsko številko

Serijska številka je odtisnjena na strani objektiva in v škatli. Če je vaša serijska številka večja od 55488834, ste lahko prepričani, da težava pri vašem objektivu ni prisotna.

Vzrok pojava

Naši optični inženirji trdo delajo, da bi ugotovili in odpravili vzrok tega pojava. Pričakujemo, da bodo težavo odpravili v mesecu dni.

Kako bomo ravnali glede te težave

Vse pošiljke izdelka z napako bomo ustavili, dokler ne ugotovimo vzroka težave. Ko vzrok ugotovimo, bomo stopili v stik z majhnim številom kupcev objektiva z napako, da bi jih obvestili, ali bomo njihov objektiv popravili ali ga zamenjali, in jim sporočili točen potek tega postopka.

Medtem lahko vsi kupci brezskrbno uporabljajo svoj 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary. Če imate kakršno koli vprašanje, se obrnite na svoj lokalni pooblaščeni servisni center SIGMA, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in vam zagotavljamo, da bomo to težavo rešili kar najhitreje.

SIGMA Corporation«

Naslove servisnih centrov na našem območju distribucije SIGMA lahko najdete tukaj. Takoj ko bodo dostopne dodatne informacije o težavi, jih bomo posredovali prek tega spletnega mesta in drugih komunikacijskih kanalov.

Share this post