Nabavite si kamero SIGMA fp v naši spomladanski akciji!

Spomladanska akcija SIGMA fp

Nabavite si kamero SIGMA fp v naši spomladanski akciji!

Najmanjši in najlažji brezzrcalni fotoaparat polnega formata na svetu, SIGMA fp, ni osvojil samo raziskovalcev, ustvarjalnih fotografov, novinarjev in popotnikov, temveč tudi neodvisne filmarje. S svojim širokim spektrom zmogljivosti se prilagodi najrazličnejšim potrebam, posebej pa izstopa zaradi zmogljive kombinacije funkcionalnosti za snemanje videov. Začutite kanček Cannesa, Benetk ali Sundancea v svojih rokah: uresničite svojo naslednjo idejo s posebno spomladansko ugodnostjo.

Majhna in modularna: spremenite jo v vse, kar želite

Zahvaljujoč svojim izjemno kompaktnim dimenzijah vam SIGMA fp omogoča avanture, o katerih prej niste razmišljali, saj jo lahko spravite tudi v najmanjšo fotografsko torbo, medtem ko lahko po drugi strani lahko zahvaljujoč svoji obliki, številnim možnostim dodatkov in naprednim načinom snemanja postane izjemno zmogljiv pripomoček za profesionalen filmske in studijske snemalce.

Z njo lahko uporabljate različne gripe SIGMA (kar tri, odvisno od potreb), dva viewfinderja SIGMA (LVF-11 in EVF-11 z napovedano posodobitvijo (vdelane programske opreme), gimbale in stative prek hitrosnemljive ploščice BP-11, kabel za oddaljeno sprožitev (CR-11), hot-shoe za priklop zunanjega mikrofona, monitorja, flasha ali drugega dodatka, priključite številne nativne L-mount in druge objektive (z adapterji SIGMA) … Ne glede na to, ali imate radi minimalizem ali pa želite fp izkoristiti kot osnovo za filmski rig, jo lahko enostavno spremenite v to, kar želite.

Priljubljena izbira neodvisnih filmarjev

Obstaja razlog, zakaj je SIGMA fp priljubljena med tistimi, ki želijo izkusiti snemalsko svobodo. Enostavno se poveže z zunanjimi snemalniki prek izhoda USB-C, ponuja pa do 12-bitni DCI 4K RAW ali CinemaDNG video pri eksternem snemanju (na zunanji disk). Hkrati ima izhod za zunanji mikrofon in izhod HDMI. Ustvarjalne možnosti so še nadgrajene zahvaljujoč atraktivnim načinom, kot je priljubljeni Teal and Orange.

Posebej primerna je za vse, ki imajo radi izjemen nadzor detajlov: ročno ostrenje, pregled valovnih oblik (waveforms) ali pregled kadra s pomočjo funkcije director’s viewfinder. Simulira videz profesionalnih cinema kamer, kot so ARRI Alexa, Sony Venice ali RED Monstro. Poleg široke izbire možnosti je SIGMA fp tudi izjemno zanesljiva. Polnite jo lahko na poti prek USB-priključka, pregrela pa se ne bo niti pri intenzivni uporabi, in sicer zahvaljujoč pasivnemu hladilniku iz magnezijeve legure.

Veliko več kot samo cine kamera!

SIGMA fp je seveda veliko več kot samo cine kamera. Z enostavnim pritiskom gumba lahko preklopite iz načina delovanja CINE v STILL. Ne glede na to, ali jo morate občasno uporabljati kot behind the scenes fotoaparat ali pa želite ustvariti fotografije z zadnje planinske avanture, bo SIGMA fp svoje delo opravila brezhibno.

Izjemno enostavno se uporablja tudi kot spletna kamera za profesionalno predstavitev na poslovnih sestankih in predstavitvah. Ne potrebuje dodatne programske opreme: samo povežite se, prilagodite nastavitve in že ste pripravljeni! V telesu kamere lahko z njo prav tako ustvarjate cinemagraphe. Cinemagraphi so animirane slike, priljubljene v zadnjih letih, pri katerih je del fotografije statičen, del pa premičen – morda ste jih opazili pri najnovejšem oglasu za najljubše pivo. Zaradi te neverjetne prilagodljivosti je fp odlična izbira za digitalne in ustvarjalne agencije.

Spomladanska akcija: izkoristite ugodnost!

V sklopu te akcije lahko pri naših trgovcih SIGMA privarčujete 150,00 EUR za telo SIGMA fp. Dobrih novic pa še ni konec! V kombinaciji z zmogljivim objektivom SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art je lahko SIGMA fp vaša s kar 250,00 EUR popusta, medtem ko vam je v kompletu SIGME fp in objektiva 45mm F2.8 DG DN Contemporary na voljo s 200,00 EUR popusta in brezplačnim vrhunskim gimbalom FeiyuTech. Pohitite, saj spomladanska akcija traja do razprodaje zalog!

Share this post