SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art: objavljena priporočena maloprodajna cena

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art: objavljena priporočena maloprodajna cena

Po nedavni predstavitvi novega objektiva za full-frame mirrorless objektive iz linije Art, SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art, razkrivamo več podrobnosti o tej izjemni okrepitvi Sigmine ponudbe.

Kaj nam prinaša SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art?

Brezkompromisna japonska kakovost in neverjetna ostrina slika sta dejstvi, na kateri ste se pri Sigminih objektivih iz linije Art že navadili. Zadnji objektiv je razvit posebej za mirrorless fotoaparate in uporablja osem stekel z izjemno nizko razpršitvijo ter tri asferične leče, ki učinkovito popravljajo aberacije od širokih do telekotov, in to od središča do robov fotografije. Objektiv je zasnovan tako, da kar najbolj poveča zmogljivost telesa fotoaparatov. Združljiv je s Sony E-mountom in L-mount fotoaparati in vključuje tipko AFL, ki omogoča prilagoditev objektiva lastnemu slogu fotografiranja.

Popoln za fotografiranje od blizu

Poleg tega je objektiv opremljen s številnimi funkcijami, ki olajšajo njegovo uporabo. Vključuje na primer možnost zoom lock, ki preprečuje nepotrebno podaljšanje objektiva. Uporabniki ga lahko enostavno onemogočijo z obračanjem prstana za zumiranje, ki omogoča neovirano fotografiranje. Objektiv je hkrati odporen proti prahu in škropljenju in je primeren za fotografiranje v najrazličnejših okoliščinah. Njegove kompaktne dimenzije omogočajo njegovo enostavno prenašanje in uporabo v situacijah, ko je število objektivov, ki jih lahko vzamete s sabo, kot so potovanja ali terensko delo, omejeno.

Minimalna goriščna razdalja je 18 centimetrov v širokokotnem področju, kar je samo nekaj centimetrov pred sprednjim delom objektiva. Maksimalna povečava znaša 1 : 2 : 9 v širokokotnem področju. Te vrednosti bodo še posebej uporabne za tiste, ki bodo objektiv uporabljali za fotografiranje od blizu.

Objavljena priporočena maloprodajna cena za 24-70mm F2.8 DG DN Art

Za najnovejšo Sigmo je določena priporočena maloprodajna cena oziroma cena, ki se prodajalcem, ki bodo prodajali najnovejši objektiv, priporoča. Cena znaša 1,177 EUR z DDV-jem oziroma 965 EUR brez davka. Cena se lahko delno spremeni glede na gibanje tečaja in akcije prodajalcev. Preverite našo mrežo pooblaščenih prodajalcev in si naročite svojo Sigmo že danes!

Share this post