Odprtje Sigma Pro Centra v Zagrebu in Beogradu

Category: Dogodki Tags: , , ,

Odprtje Sigma Pro Centra v Zagrebu in Beogradu

Maja se je odprl Sigma Pro Center (SPC) v Zagrebu in Beogradu. Sigma Pro Centri so centri odličnosti, ki omogočajo posebno izkušnjo uporabnikov fotografske opreme in izjemne standarde storitev.

Odprtje SPC-ja v Zagrebu

Prav zato nam je v zadovoljstvo, da je postal Prizma Foto prvi Sigma Pro Center na Hrvaškem. Prizma Foto je trgovina s profesionalno fotografsko, video in avdio opremo z večdesetletno tradicijo. Njihovo profesionalno in usposobljeno osebje vsak dan pomaga fotografom in snemalcem ter tistim, ki bi to radi postali, izbrati tisto fotografsko in video opremo, ki bo najbolj ustrezala njihovim izkušnjam in potrebam. 

Ker Prizma Foto že vrsto let ponuja objektive Sigma in se ponaša s tradicijo in znanjem o kakovosti znamke Sigma, so bili logična izbira za nov Sigma Pro Center. Zdaj si bodo lahko vsi zainteresirani fotografi in snemalci v njihovih prostorih ogledali in preizkusili tudi najnovejše izdelke Sigma. 

Na svečanem odprtju so se zbrali profesionalci in zaljubljenci v fotografijo. Preizkusili so lahko vso razkošje optike Sigma, združene v nekaj najboljših objektivih današnjega časa. Zahvaljujoč sodelovanju ekipe Prizma Foto so lahko fotografi objektive preizkušali v profesionalnih studijskih pogojih, s čimer so se lahko osebno prepričali o brezkompromisni kakovosti izdelkov Sigma.

Vsem tistim, ki niso uspeli priti na prvi dogodek SPC, priporočamo, da Sigmine izdelke preizkusijo (Touch & Try) v živo. To lahko storijo kateri koli delovni dan v prostorih trgovine Prizma Foto v zagrebškem Španskem.

Sigma Pro Center je dobil tudi Beograd

Vse bolj priljubljene objektive Sigma lahko najdete v trgovini BM Fokus foto v Beogradu, ki je ekskluzivni Sigma Pro Center (SPC) v Srbiji.

Njihov lep in sodobno urejen prostor lahko najdete na naslovu Pavla Vuisića 80, na samem začetku Beograda. Tam vam bo profesionalno osebje z veseljem svetovalo in vam zaupalo, zakaj so objektivi Sigma eni najboljših na svetu.

Odprtja Sigma Pro Centra v Beogradu so se udeležili številni zainteresirani fotografi in snemalci ter navdušenci nad fotografijo. Ne eni ne drugi niso skrivali navdušenja nad fotografijami, posnetimi z objektivi Sigma na samem dogodku, izkušeno osebje trgovine BM Fokus pa je z zadovoljstvom odgovorilo na vsa njihova vprašanja.

Vsem tistim, ki se odprtja SPC-ja niso mogli udeležiti, bo BM Fokus še naprej omogočal, da sami vzamejo v roke in preizkusijo (Touch & Try) široko paleto Sigminih objektivov. Tako bodo v Sigmini ponudbi lahko izbrali najboljše zase in svoje potrebe.

Share this post