Dnevi odprtih vrat Studia Železna: priložnost, da preizkusite Sigmine objektive

Delavnica studijske fotografije
Category: Dogodki Tags: , , ,

Dnevi odprtih vrat Studia Železna: priložnost, da preizkusite Sigmine objektive

Kdo pravi, da jesen prinese samo slabe novice? Eden od razlogov za slavje je recimo naslednji: v prvem tednu oktobra, tj. od 2. do 4., bo ljubljanski Studio Železna praznoval svoj prvi rojstni dan. Že prvi dan nas čaka prava poslastica za vse fotografe: delavnica studijske fotografije, na kateri boste lahko preizkusili SIGMINE objektive v okolju profesionalnega studia in ob vodstvu priznane fotografiranje Urške Košir.

Kaj nas čaka v Studiu Železna

Dan odprtih vrat Studia Železna je del proslavljanja njihovega prvega rojstnega dne. Najdete jih v središču Ljubljane, na Železni cesti 16 v Zupančičevi jami, kjer delujejo kot »postaja navdiha«. Ta ustvarjalni center zastopa logotip Fe16, ki je interpretacija kemijskega simbola za železo. S tem skladen je tudi slogan studia: »Ustvarjamo dobro kemijo«.

Njihova ekipa se osredotoča na po meri prilagojene rešitve, sestavljajo pa jo fotografi različnih smeri, vizažisti in frizerji. Edinstven studio izpolnjuje različne potrebe: od snemanja in organizacije predstavitev pa vse do različnih high end dogodkov. Ustvarjalna vodja studia je znana umetnica in fotografinja Urška Košir, ki je najbolj znana po svojih serijah portretov in fotografijah aktov.

Delavnica studijske fotografije: od A do Ž

V sredo, 2. oktobra, z začetkom ob 16. uri, se boste lahko naučili vse o studijski fotografiji – vse od ličenja modelov in uporabe studijske osvetlitve ter opreme do uporabe Sigminih objektivov in najboljših praks pri fotografiranju modelov. Ob tej priložnosti bodo lahko vsi zainteresirani v roke vzeli enega od najnovejših Sigminih objektivov in ga preizkusili ob strokovnem vodstvu in z vso potrebno dodatno opremo.

Med delavnico bo za vsa vprašanja in nasvete na voljo tudi osebje Sigme, ki vam bo pomagalo odkriti neverjetno ostrino, umetniško svobodo in prelep bokeh, ki ga omogočajo objektivi z oznako Made in Aizu. Delavnica bo predvidoma trajala 4 ure, za vse udeležence pa smo pripravili tudi priložnostna presenečenja.

Se moram za sodelovanje na delavnici prijaviti?

Dobrih novic kar ni in ni konca: predhodne prijave na vse dogodke v sklopu Dneva odprtih vrat niso potrebne. Poleg tega so vse delavnice povsem brezplačne.

Kaj vas še čaka na Dnevih odprtih vrat? Drugega dne, 3. oktobra, bo potekala vrsta poslovnih delavnic, usmerjenih v poslovno uspešnost, etično podjetništvo in mreženje. Predavanje bo imel tudi uspešen podjetnik in lastnik blagovne znamke Zlati Ghee, Dušan Badovinac. Zadnji dan, 4. oktobra, bo potekal v revialnem slogu. Studio Železna nam bo predstavil ekipo in lasten mesečnik ter priredil rojstnodnevno slavje z obvezno torto. Za zabavo bo poskrbel glasbeni gost Gašper Rifelj.

Studio Železna

Share this post