SIGMA Z mount objektivi v prodaji!

SIGMA Z Mount objektivi

SIGMA Z mount objektivi v prodaji!

Dobrih novic to pomlad kar ni in ni konca! Že najavljen APS-C prime trio objektivov s svetlo F1.4 odprtino zaslonke za brezzrcalne fotoaparate Nikon Z mount je na voljo pri pooblaščenih trgovcih SIGMA. Preverite, kakšne prednosti omenjeni objektivi prinašajo, kako lahko postanejo vaši in koliko boste morali zanje odšteti!

Kaj prinašajo SIGMA Z mount objektivi?

Dobro znan trio APS-C prime objektivov poleg hitrega in učinkovitega samodejnega ostrenja podpira tudi stalno samodejno ostrenje (AF-C) ter popravke aberacij v telesu fotoaparata. Zaznamujejo jih visoka kakovost izdelave ter dobra ergonomija in kompaktnost, in to brez kompromisov glede optičnih zmogljivosti zahvaljujoč veliki F1.4 odprtini zaslonke.

Ko njihove goriščne razdalje preračunamo v standard polnega formata (35mm), znašajo 24, 45 in 84 milimetrov. S tem ta trio ponuja najbolj priljubljene razdalje za široke, standardne in kratke telefoto objektive ter izpolni največji del potreb vsakega fotografskega navdušenca in profesionalca.

Lahko pričakujem znano SIGMINO kakovost?

Vsi trije objektivi ponujajo dobro znano kakovost izdelave Made in Aizu: vsi so izdelani na Japonskem po najvišjih SIGMINIH standardih. Trpežen mount objektiva iz medenine vsebuje strukturo, ki ščiti pred prahom in škropljenjem. Notranja oblika objektiva skriva Super Multi-Layer premaz, ki preprečuje odseve in ghosting ter omogoča odličen kontrast.

Z visoko F1.4 maksimalno odprtino zaslonke je za močan, mehak in zaokrožen bokeh zadolžena diafragma z 9 rezili. Koračni motor samodejnega ostrenja je zadolžen za visoko natančnost in hitrost, tudi med snemanjem video posnetkov. Omenjeni objektivi podpirajo nativno korekcijo aberacij v telesu fotoaparata, vsi trije pa podpirajo sprednje filtre in vključujejo pripadajoče senčilo.

Kdaj bodo SIGMA Z mount objektivi na voljo in po kakšni ceni?

SIGMA 16mm F1.4 DC DN Contemporary ter SIGMA 56mm F1.4 DC DN Contemporary sta že dostopna po priporočeni maloprodajni ceni 499 evrov, SIGMA 30mm F1.4 DC DN Contemporary pa je lahko vaš za 399 evrov. Ne pozabite zaprositi za podaljšano garancijo, ki vam daje dodatna tri leta poleg standardnih dveh let garancije za vse objektive, kupljene pri pooblaščenih SIGMINIH trgovcih. Njihov seznam najdete tukaj.

Share this post